Estetica faciala

Injectări estetice acid hialuronic mărire buze, toxină botulinică, acid hialuronic, tratamente faciale și multe altele.

BOTOX

Toxina botulinica relaxeaza muschii la nivelul carora este injectata si produce ștergerea ridurilor de expresie produse prin contracție repetată. Acestea pot fi ridurile dintre sprincene, ridurile orizontale ale frunții, ridurile din jurul ochilor. Ridurile profunde sunt ameliorate (uneori este necesară adăugarea de acid hialuronic pentru corecția totală sau permanentă), iar cele moderate și superficiale dispar în totalitate pentru o perioada de 4 -8 luni. Eficacitatea și durata efectului se ameliorează progresiv prin repetarea injectărilor. Toxina botulinică reprezintă și un tratament preventiv dacă este început în jurul vârstei de 25 de ani și va împiedica nu numai apariția ridurilor dar va scădea considerabil șansa de a deveni candidat pentru un lifting chirurgical la vârsta de 50 sau 60 de ani.

LIFTING FACIAL CU FIRE BIO RESORBABILE

Liftingul cu fire resorbabile este o procedură antiaging minim-invazivă sigură și cu rezultate pe termen lung, folosit foarte des în estetica facială. Liftingul instant stimulează producția de colagen și oferă elasticitate pielii.

Avantaje ale liftingului facial cu fire bio-resorbabile:

  1. Efect imediat și durabil; legăturile la nivelul țesutului asigură o funcționalitate de aproximativ doi ani
  2. Rata de absorbție a firului este aceeași în toate punctele zonei tratate și variază între 180 – 240 zile
  3. Vindecarea este rapida și fără urme; nu implică nici o perioadă de întrerupere a activităților sociale
  4. Poate fi combinat cu succes cu alte metode estetice
  5. Contribuie la prevenirea îmbătrânirii prematură a pielii
  6. Durata unei proceduri este de aproximativ 30 minute
  7. Condiții de sterilizare perfectă

AUGUMENTAREA BUZELOR

Marirea buzelor cu acid hialuronic este un tratament non-invaziv. Mult dorita marire în volum a buzelor, pentru o formă senzuală, se obține prin injectarea acidului hialuronic, care se resoarbe în aproximativ 6-9 luni în funcție de organismul fiecaruiă. Astfel, buzele pot fi remodelate, conturate, hidratate, păstrandu-și totuși aspectul natural.

Cum se realizează procedura?

Procedura de mărire a buzelor durează aproximativ 30 de minute și poate necesita anestezie locală, deși în majoritatea cazurilor este suficientă aplicarea unei creme anestezice ce conține lidocaină, reducând astfel disconfortul penetrării acului. Pacienta își poate relua activitatea zilnică imediat după tratamentul de mărire a buzelor.

MEZOTERAPIA

Microneedling-ul sau Mezoterapia reprezintă un tratament cu inducție de colagen propriu. Tratamentul este foarte sigur și nu provoacă reacții alergice. Reîntinerire facial minim invazivă, introducând cocktailuri de vitamine în epiderma. Mezoterapia facială este una dintre aceste metode, de menținere și îmbunătățire a calităților pielii de la nivelul feței, gâtului și decolteului:

  1. Anti-aging: rejuvenare față, gât, decolteu, prin tratarea tuturor semnelor care apar odată cu trecerea anilor: riduri, scăderea tonusului și elasticității, deshidratare sau hipotrofia vaselor de sânge cutanate
  2. Tratarea defectelor de pigmentare
  3. Înlăturarea și prevenirea efectelor nocive determinate de expunerea la soare, care întotdeauna se soldează cu producerea unei cantități insemnate de radicali liberi, ce trebuie neutralizati prin aport de antioxidanți

In primul rand, mezoterapia este indicata si ca procedura de prevenire, nu doar de corectare. In al doilea rand, sa nu uitam ca imbatranirea intrinseca incepe de la varsta de 20-25 de ani, in functie de bagajul genetic al fiecareia. Desigur, semnele maturitatii devin vizibile multi ani mai tarziu, dar, asa cum spuneam mai sus, este mai eficient sa venim in ajutorul pielii inca de la inceputul scaderii activitatii sale, sa nu asteptam ca aceste semne sa devina vizibile cu ochiul liber.

SCULPTING  FACIAL

Ce intelegem prin termentul de “sculpting”?

Noi spunem sculpting, atunci cand dorim sa exprimam intr-un singur cuvant o gama de tratamente si proceduri injectabile cu ajutorul carora modelam, intinerim si imbunatatim aspectul fetei.

Se incepe cu linia mandibulei.

Mandibula are diverse forme si marimi si ofera contur fetei. Fie ca ne dorim o mandibula mai conturata, fie ca odata cu timpul, in procesul natural de imbatranire, mandibula isi pierde din densitate si pielea obrazului “cade “ peste conturul mandibulei, putem opta pentru un tratament de conturare a mandibulei.

Conturul mandibulei se obtine non-invaziv cu ajutorul acidului hialuronic cu concentratie mare, foarte coeziv si dens, care are o capacitate ridicare si modelare.

Sa discutam despre pometi

Odata cu varsta, pometii devin mai putin conturati, prin scaderea in densitate a tesuturilor moi si prin scaderea in densitate a osului zigomatic.

Sunt multe persoane care au genetic pometi neconturati.

Pentru pometi se foloseste de asemenea un produs care contine acid hialuronic dens si coeziv, cu durata lunga de remanenta la locul injectarii.

Produsul injectat este destul de ferm ca sa ofere un aspect de lifting- de ridicare a pometilor si destul de elastic si neted ca sa nu deranjeze la atingere, in timpul aplicarii fardului sau in timpul masajului facial.

Ce injectam in cearcane?

Se poate injecta acid hialuronic, un cockitail de mezoterapie sau plasma proprie.

Acidul hialuronic se injecteaza cu ajutorul unei canule atraumatice, sub muschiul orbicular al ochiului, pentru a oferi suport si a reda un aspect tanar si neted. In cateva saptamani de la injectare vei observa si un efect de luminozitate, deoarece acidul hialuronic special pentru zona cearcanelor va oferi o depigmentare cu 1- 2 tonuri a zonei injectate.

Dupa ce obtinem un contur al fetei, ne putem orienta catre ridurile cod de bare din jurul gurii, liniile marionette si ridurile de expresie.

Se foloseste toxina botulinica pentru orice zona cu riduri de expresie sau pentru a oferi un aspect mai feminin fetei- injectarea toxinei in muschii maseteri.