FATETE DENTARE LUMINEERS

De ce sa alegi Lumineers©?

Fațetele dentare Lumineers sunt fațete ceramice integral subțiri, rezistente și estetice, realizate la comandă.

 

De ce sunt unice precum zâmbetul vostru?

Sunt aplicate pe dinții dumneavoastră după o pregătire rapidă și minim invazivă, oferindu-vă zâmbetul visurilor dumneavoastră, frumos, durabil și natural. Fațetele Lumineers© protejează dinții dumneavoastră, oferindu-vă în același timp un zâmbet nou.

Estetica dentara

s-a născut din dorința oamenilor de a avea un zâmbet cât mai frumos, natural și pe termen lung. Conform Academiei Americane de Stomatologie Cosmetică, 89% dintre pacienții care au ales tratamente de estetică dentară și-au îmbunătățit stima de sine și cei din jur i-au considerat ca fiind mai atractivi, după ce au urmat tratamente de estetică dentară.

Cu ajutorul tehnologiilor digitale de ultimă generație care proiectează zâmbete în 3D și datorită faptului că suntem certificați internațional în tehnică dentară, am reușit să creăm cele mai naturale coroane și fațete dentare, cu cel mai înalt grad de puritate, perfect integrate cu structura dintelui natural și rezistente pe viață. Pentru că știm că pacienții Centrului Medical SF. Gheorghe nu își doresc doar un serviciu sau o procedură standard, ci o soluție de tratament completă, deopotrivă estetică și funcțională.

Beneficiile tratamentelor de estetică dentară

  • Aspect natural al zâmbetului
  • Armonizarea trăsăturilor feței
  • Lucrările protetice sunt bio-estetice
  • Rezultate imediate și fără durere
  • Implicare directă a pacientului în alegerea nuanței și formei dinților
  • Garanție pe viață și certificat de asumare a calității